Betfirst review: onze review voor bonussen en spellen

⚠️ Aanbieder Betfirst is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Welkom bij onze Betfirst review. Of in ieder geval wat we gaan kunnen verwachten van Betfirst in Nederland. Hoewel ze nog niet live zijn in Nederland. Deze goksite bestaat al sinds 2014 en heeft internationaal gezien al redelijk wat aanzien. Wil je meer weten over deze site? Lees dan snel deze Betfirst review door.

Ons oordeel
Welkomstaanbod binnenkort
Spelaabond binnenkort
Andere promo’s binnenkort
Software & Navigatie binnenkort
Betaalmethoden binnenkort
Klantenservice binnenkort
Gemiddelde beoordeling binnenkort
Registreren binnenkort

Welkomstbonus

Hoewel we nog niet precies zeker weten wat de welkomstbonus gaat worden, is de verwachting erg groot dat deze goksite met een welkomstbonus gaat komen in Nederland. Internationaal gezien doen ze dit eigenlijk altijd wel. Het zou dan ook uitzonderlijk zijn als ze dit niet doen.

Doordat ze nog niet live zijn in Nederland, weten we ook nog niet precies wat de voorwaarden gaan zijn van deze welkomstbonus. Lees deze dus goed door, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Spellen

Ook wat betreft de spellen weten we nog niet zeker welke beschikbaar gaan worden voor de Nederlandse speler. Als we daarentegen naar de internationale versie gaan kijken dan zien we dat je op veel verschillende sportevenementen kunt wedden. Daarnaast is er ook een casino en een aantal klassieke manieren om te gokken. In deze Betfirst review verwachten we dan ook dat deze allemaal open gaan voor de Nederlandse speler.

Lotto

Op de internationale versie van deze goksite zien we ook verschillende loterijen. Hoewel ze allemaal specifiek van Betfirst zelf zijn. Daardoor is onze Betfirst opinie dat we geen Lotto gaan zien hier. Wel verwachten we dat de Nederlandse spelers mee kunnen gaan doen met de andere loterijen die er al aanwezig zijn.

Betfirst Review

Krasloten

Een favoriet van menig gokker. De krasloten. Het is de plek waar veel mensen beginnen met gokken. Ook op de internationale site kun je krasloten kopen en hiermee aan de slag. Met deze Betfirst review gaan wij ervan uit dat dit ook mogelijk gaat zijn voor de Nederlandse speler.

Houdt er wel rekening mee dat elk kraslot op zijn eigen manier werkt. In alle gevallen zijn ze digitaal. Dit zorgt er in ieder geval wel voor dat je geen muntje hoeft te zoeken om deze krasloten te openen, mochten ze in Nederland ook beschikbaar komen.

Euro Jackpot

Ook wat betreft de euro jackpot kun je die momenteel niet bij de internationale website aanschaffen. In deze Betfirst review gaan we er dan ook vanuit dat dit niet mogelijk gaat zijn op de Nederlandse versie. Gelukkig hebben ze wel meer dan genoeg jackpots in slots. Ook hebben ze een duidelijke overzicht met hoe hoog de jackpot op dat moment staat. Wat betreft onze Betfirst opinie is dit zeker een handige optie. We hopen dan ook zeker dat deze optie mee gaat naar de Nederlandse versie.

Toto

Hoewel ze niet exact een toto hebben bij de internationale versie van deze goksite. Is er wel iets wat er op lijkt. Je kunt inzetten op verschillende wedstrijden en daarmee dan meer verdienen als deze allemaal uitkomen. Onze Betfirst opinie vindt dit een goed idee. Zo kun je toch op meerdere wedstrijden gokken en meer verdienen als je gelijk hebt. Houdt er wel rekening mee dat we nog niet met zekerheid kunnen zeggen dat deze optie ook in Nederland mogelijk wordt.

Betfirst promo’s

Deze bookmaker komt geregeld met verschillende bonussen op de internationale versie van hun site. We gaan er in deze Betfirst review dan ook vanuit dat dit zo zal zijn voor de Nederlandse versie. Hoewel we hier nog geen bevestiging van hebben. Dit betekent ook dat we nog niet kunnen zeggen naar welke promoties je moet uitkijken, of wat de voorwaarden zijn.

Betfirst app

Op dit moment kun je de Betfirst app al vinden online. Deze kun je ook al downloaden voor zowel Android als voor iOS. Houdt er alleen wel rekening mee dat je deze nog niet kunt gebruiken totdat ze live zijn in Nederland.

De app ziet er al goed uit en op de internationale versie kun je met de app alles wat je ook op de site kunt doen. Hij werkt goed en het is dan ook onze Betfirst opinie dat we hopen dat de app in deze manier ook voor de Nederlandse markt gaat werken.

Betfirst betaalmethoden

Aangezien bij het schrijven van deze Betfirst review ze nog niet live zijn in Nederland. Kunnen we niet met zekerheid zeggen welke betaalmethoden beschikbaar gaan zijn voor de Nederlandse speler. Dat gezegd hebbende, als we kijken naar de internationale mogelijkheden dan kunnen we in ieder geval verwachten dat je verscheidene online portemonnees als PayPal, Trustly, Skrill en Neteller kunt gebruiken. Of iDeal ook beschikbaar gaat zijn, dat weten we nog niet.

Klantenservice

Op dit moment is de klantenservice al wel open. Hieraan kun je zien dat ze zich klaar maken om de Nederlandse markt te betreden. Je kunt de livechat bereiken tussen 9 en 22 uur via de website. Ook kun je via de website een contactformulier invullen. In beide gevallen wordt er redelijk snel gereageerd. Als iets haast heeft, dan raden we wel de livechat aan, die is iets sneller.

De klantenservice is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Turks. We verwachten dan ook zeker dat iedereen hiermee wel weg moet komen.

Ons oordeel

Onze Betfirst opinie moeten we nog even links laten liggen. We kunnen hier pas iets nuttigs over zeggen, zodra ze ook daadwerkelijk live zijn en we deze goksite goed hebben kunnen testen.

Zodra ze in Nederland open zijn dan kun je met deze Betfirst promotiecode je account openen en een exclusieve bonus ontvangen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie